TRAMP OTKRIO PLANOVE ZA SINA, NIKOME NIJE JASNO KAKO JE MELANIJA OVO DOZVOLILA?! Pola sveta u ŠOKU, evo šta ga ČEKA
Baron Tramp sa tatom Donaldom i mamom Melanijom, Foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

USA

TRAMP OTKRIO PLANOVE ZA SINA, NIKOME NIJE JASNO KAKO JE MELANIJA OVO DOZVOLILA?! Pola sveta u ŠOKU, evo šta ga ČEKA

Najmlađi sin Donalda Trampa uskoro će debitovati na važnom polju

Objavljeno:

Imajući u vidu koliko ga je majka Melanija Tramp štitila od javnosti dok je trajao Trampov predsednički mandat (2017- 2021), mnoge su ovi novi detaji iznenadili. Baron Tramp (18) završiće 17. maja srednju školu i čekaju ga studije i već se tipuje koji fakultet bi mogao da upiše.

Kakve to planove ima Donald Tramp za sina Barona Trampa?

Poznati naslednik napraviće svoj prvi veliki pohod u politiku kao delegat na republikanskoj konvenciji, na kojoj će Republikanska stranka službeno nominovati Donalda Trampa za predsedničkog kandidata za izbore u novembru.

Baron koji je u martu napunio 18 godina, izabran je za jednog od 41 državnih delegata za nacionalno okupljanje republikanaca u Milvokoiju u Viskonsinu, sredinom jula. Biće predstavnik Floride gde živi sa porodicom.

On će biti jedan od 2.429 delegata za koje se očekuje da će službeno nominovati njegovog oca za republikanskog kandidata.

Baron i Donald Tramp
Baron i Donald Trampfoto: EPA-EFE/JASON SZENES

Predsednik odbora republikanske stranke za Floridu Evan Pauer rekao je za NBC:

"Imamo sjajnu delegaciju lokalnih vođa, izabranih delegata, pa čak i članova porodice Tramp. Florida i dalje ima sjajan kongresni tim, ali što je još važnije, pripremamo se da osvojimo i Floridu i ostvarimo veliku pobedu".

Ovakav potez deo je i predsedničke kampanje Donalda Trampa. Najavljuje se da će Melanija Tramp imati zastupljeniju ulogu u tim promotivnim aktivnostima (što se do sada nije ostvarilo) kao i da je spremna da ponovo bude prva dama SAD i istakne se u toj ulozi.

Možda joj se i dopada odluka da Baron podrži javno političke ciljeve svog oca, ali je veoma burno reagovala kada je Tramp pomenuo sina nedavno na sudu na Menhetnu.

To što je Baron Tramp koji je stekao ovakvo obrazovanje, postao delegat možda bude uvod u njegovu ozbiljniju političku karijeru, brojni članovi njegove porodice bave se politkom dok se polusestra Ivanka Tramp distancirala od tog polja.

Podsetimo, Donalda Tramp je ćerku Ivanku dobio sa bivšom suprugom Ivanom Tramp kao i sinove Erika i Donalda Juinora. Iz braka sa Marlom Mejlps ima ćerku Tifani Tramp.

Bonus video:

02:36

NETANJAHU ĆE POKOPATI BAJDENA I DEMOKRATE DA BI OSTVARIO CILJ! Vujičić: Tramp će ih potući do nogu ukoliko ne uvezu izbeglice

(Espreso/BlicŽena/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.